Jedálny lístok na týždeň od 19.10.2020 do 23.10.2020

Lístok na stiahnutie

Pondelok 19.10.2020

POLIEVKA Hrachová s párkom
MENU I. Vyprážané morčacie prsia, zemiaková kaša, kompót, 4,30 €
MENU II. Segedínsky guláš, knedle
MENU III. Kuracie soté na zelenine, ryža
MENU IV. Farfale s brokolicovo-syrovou omáčkou, syr
MENU V. Fitnes šalát (čerstvá zelenina, vajce, červená cibuľa, tuniak), pečivo

Utorok 20.10.2020

POLIEVKA Zeleninová z čínskej zeleniny
MENU I. Pečené kuracie štvrte, ryža, kompót
MENU II. Viedenský hovädzí guláš, knedle, 4,50 €
MENU III. Bravčové rizoto so zeleninou, syr, uhorka
MENU IV. Vyprážaný mix (karfiol, brokolica), varené zemiaky, tatárska omáčka

Streda 21.10.2020

POLIEVKA Moravská fazuľová
MENU I. Kráľovský kurací závitok, ryža
MENU II. Maďarský bravčový guláš s cestovinou
MENU III. Vyprážaný encián v cestíčku, pečené zemiaky, tatárska omáčka
MENU IV. Palacinky s tvarohom,hrozienkami a grankom
MENU V. Šopský šalát s feta syrom a kuracími rezančekmi, dresing

Štvrtok 22.10.2020

POLIEVKA Kuracia s cestovinou
MENU I. Kur.prsia „Castellone“(šunka,kukurica a kečup,zapeč.syrom), ryža
MENU II. Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky s petrž.vňaťkou, uhorka
MENU III. Kuracie ragú v nivovej omáčke so špenátovými haluškami
MENU IV. Zeleninové lasagne so syrom

Piatok 23.10.2020

POLIEVKA Šampiňónová kyslá
MENU I. Kurací steak na hubovom rizote, syr, uhorka
MENU II. Americký bravčový rezeň (kečup,šunka,vajce), ryža
MENU III. Furmanské halušky s klobáskou a syrom
MENU IV. Obaľovaný losos s medom a horčicou 2ks, zemiaková kaša, 5,20 €
MENU V. Plnené šúľance makom, makový posyp, maslo